Výživa obyvateľstva - úloha medzirezortná - Mlynarovič, A.
Výživová politika ako súčasť agrárnej politiky SR. Koncepcia výživovej politiky musí mať nadrezortný charakter. Potravinová bezpečnosť štátu; výživová dostatočnosť obyvateľstva; ozdravenie potravinového reťazca a racionalizácia výživy (väzba na Národný program podpory zdravia).