Business services - urýchľovač transformácie Podnikateľské služby v transformujúcich sa ekonomikách nezahŕňajú trh práce a otázky kvalifikácie - Michalová, Valéria
Business services a ich zameranie v transformácii - pomoc vzniku a rozvoju súkromných podnikov a pozdvihnutie ekonomickej úrovne štátnych podnikov. Neskôr kontrola trhu práce a kvalifikácie. Podnikateľské služby a privatizácia. Vývoj smerom ku komplexným službám - konzultačným, poradenským a riadiacim.