Cesty za obchodom Vo vyspelom svete sa na služobnú cestu chodí s cestovnou kanceláriou - Sotník, Alexander
Ponuka služieb cestovnej kancelárie Ruefa Reisen. Špecializácia na obchodných cestujúcich, ktorým poskytuje plný servis. Využitie rezervačných systémov OSCAR a START. Poradenstvo moderných cestovných kancelárií. Realizácia tzv. Incomming, t.j. zabezpečovanie služieb pre zahraničných turistov.