Získajú cestovné kancelárie klientelu? Máme nádhernú krajinu, srdečných a pohostinných ľudí - Chudý, V.
Činnosť Slovenskej asociácie cestovných kancelárií (SACK).Propagácia cestovného ruchu a cestovných kancelárií.