Má být sektor veřejných služeb privatizován? - Pittman, R.
Výhodnosť či nevýhodnosť privatizácie sektora verejných služieb t.j. energetiky, dopravy a spojov. Skúsenosti z privatizácie sektora služieb v USA, V. Británii a Francúzsku. Zahraničné investície a spolupráca v oblasti infraštruktúry v Česku, Poľsku a Maďarsku.