Marketingová aktivita priemyselných odvetví a agromarketing - Kretter, Anton
Marketing a poľnohospodársky podnik. Agrárny marketing (agromarketing). Východiskový priestor pre aktívnu marketingovú činnosť: inovácia výrobku, kvalita výrobku, poskytnutie záruk ochrany zdravia spotrebiteľa pri použití výrobku, reakcia prostredia na výrobok.