Na Londýnskej burze kovov má pracovný deň 24 hodín - Repková, T.
Fungovanie obchodov na Londýnskej burze kovov - London Metal Exchange - LME. Z histórue burzy (obchody s hliníkovou zliatinou, hliníkom, meďou, olovom, zinkom, niklom, cínom). Rýchle zmeny cien. Dve percentá kupujú, ostatní obchodujú. Špekulanti a likvidita trhu. Slovník na burze kovov (slovenské termíny s anglickými ekvivalentmi).