Ako zapojiť Slovensko do medzinárodnej spolupráce - Štensová, Antónia
Franchising ako metóda odbytu. Podmienky v slovenskej ekonomike. Otázka distribučných sietí. Franchising pre Slovensko. Franchisingové reťazce zatiaľ nerozvinuté v SR.