Čo je to leasing? - Makarová, M.
Vymedzenie pojmu, právna úprava, daňové aspekty. Podstata finančného leasingu. Právne aspekty. Nájomná zmluva a zmluva o kúpe prenajatej veci. Daňové aspekty z hľadiska dane z príjmov a z hľadiska dane z pridanej hodnoty. Zahraničný leasing.