Hlavnéprekážky sú v legislatíve Zahraniční investori o podnikaní v Poľsku - Marušiak, J.
Údaje o zahraničnom kapitáli v Poľsku podľa krajín a firiem v r.1991-1993. Čo prekáža a povzbudzuje zahraničné investície. Skeptická prognóza.