Kapitálové prepojenia Nemeckej spolkovej republiky so zahraničím - Hričovský, M.
Štatistické údaje o priamych investíciách SRN do členských krajín ES (priemysel, obchod) a ostatných krajín a o zahraničných investíciách v SRN (1991).