Kde sa v Európe oplatí investovať Možno očakávať premiestňovanie výroby smerom na Východ
Analytický pohľad do sociálno-ekonomických profilov a procesov všetkých európskych regiónov v štúdii regionálneho monitoru nemeckého inštitútu Empirica so sídlom v Bonne (detailná regionálna databanka pre celú Európu). Výsledok analýzy: v najbližších 20 rokoch ponúkne Východ viac ako Západ, zdôvodnenie. Bratislava v zlatom výrobnom trojuholníku (Györ-Sopron, Západočeský kraj).