Globalizace mění ekonomický svět MMF a Světová banka - Tošovský, J.
Smelá hospodárska politika smerujúca k prosperite. Problémy svetovej ekonomiky. Menová a finančná situácia. Ďalšie cesty k prosperite. Posilnenie medzinárodného menového systému.