Finanční kapitáni žiadajú poradcov z USA Americký expert na Slovensko, Česko a Albánsko ukončil u nás svoju tretiu návštevu - Altheim, S.
Pohľad experta z Treasury Department (ministerstvo financií) USA, poradcu pre makroekonomický rozvoj a štruktúrne reformy vo východnej Európe na privatizáciu na Slovensku, využitie Česko-slovensko-amerického podnikateľského fondu, bankovníctvo, formy pomoci a na českú a slovenskú ekonomiku po rozdelení.