Licenční smlouvy Nehmotné zboží jako předmět obchodu - Kalvoda, Jan
Povinnosti a riziká, ktoré vyplývajú pre obe zmluvné strany pri uzatváraní záväzkových vzťahov. Uzatváranie licenčných zmlúv, ktoré sú doprevádzané ďalšími zmluvami. Povinnosti poskytovateľa a nadobúdateľa licencie.