Zákon o veľkej privatizácii znemožňuje podnikom podnikať - Lalinský, J.
Nielen manažment štátnych podnikov zaradených do druhej vlny privatizácie (odovzdali privatizačné projekty), ale aj legislatíva príčinou ich problémov. Príklady.