Údaje, ktoré je podnikateľ povinný zverejniť - Brenčičová, M.
Postup a vzory podaní do Obchodného vestníka, ktoré majú podnikatelia sprístupniť verejnosti (žiadosť o zníženie základného imania akciovej spoločnosti, spoločnosti s ručením obmedzeným, oznámenie o vstupe spoločnosti do likvidácie, údaje z účtovnej uzávierky overenej audítorom, potrebné doklady).