Pracovné právo a kolektívne vyjednávanie - Vladárová, Marta
Právna úprava kolektívneho vyjednávania. Tripartita a generálne dohody. Kolektívne zmluvy. Kolektívny spor. Hmotnoprávny obsah kolektívnej zmluvy. Normatívne a zmluvnoprávne záväzky kolektívnej zmluvy.