Hledání optimální varianty K problému oddělení státní správy a samosprávy v sociálním zabezpečení - Víšek, P.
Občan a sociálne systémy: sociálne zabezpečenie, sociálna podpora, sociálna pomoc a skupina sociálnych dávok. Skúsenosti a východiská. Obec a štát.