Exportní garanční a pojišťovací společnost: Pojištění vývozních rizik - Volf, J.
Minimalizácia rizika, ktoré vznikajú pri obchodných transakciách. Ochrana vývozcov pred platobnou neschopnosťou zahraničného odberateľa formou úverového poistenia. Typy poistenia, ktoré ponúka Exportná garančná a poisťovacia spoločnosť (EGAP).