Európske spoločenstvá a ochrana životného prostredia - Pirč, Ján
Environmentálna legislatíva a politika Európskych spoločenstiev. Inštitucionálne zabezpečenie environmentálnej politiky ES. Smernice, nariadenia a rozhodnutia týkajúce sa problematiky životného prostredia. Akčné programy pre životné prostredie. Zapájanie Slovenska do európskeho kontextu a otázok zbližovania práva a spolupráce v oblasti životného prostredia v rámci Európskej dohody o pridružení ČSFR k ES.