Programovo sa presadzovať! K návrhu ekologickej politiky slovenského priemyslu a podnikateľov - Prizemin, P.
Príspevok k návrhu zásad ekologickej politiky Zväzu priemyslu SR a Asociácie zamestnávateľských zväzov a združení SR. Komplex otázok, ktoré treba zaradiť do oblasti priemyselnej ekológie. Zásady technického a organizačného prístupu k ekologickým problémom priemyslu.