Hotelierstvo a centrálny rezervačný systém Najďalej sú letecké spoločnosti, za nimi nasledujú hotelové reťazce - Ščepková, R.
Výhody rezervačného systému, ktoré poskytujú letecké spoločnosti a hotelové reťazce. Účasť hotelov v centrálnom rezervačnom systéme. Zavádzanie prvého hotelového centrálneho rezervačného systému na Slovensku. Distribučná jednotka hotela. Služby cestujúcim.