Profesia - strategický manažér. 3 Škola strategického manažmentu - Tuma, Miroslav
Strategické riadenie a subsystém základnej stratégie, obchodnej stratégie a funkčnej stratégie. Typy osobností strategických manažérov - podnikateľ, manažér, vodca, architekt, koordinátor a inštruktor. Vrcholoví strategickí manažéri. Vzdelávanie na Harvarde.