Efektivní řízení podnikových lidských zdrojů - Stýblo, Jiří
Personálne aktivity ako základ pre modelovanie režimov práce z hľadiska riadenia a rozvoja ľudských zdrojov. Analýza práce a hodnotenie práce. Súvislosti metód a podnikového manažmentu.