Podnikateľský plán - ľudské zdroje. 5 - Režňáková, Mária
Požiadavky pre organizačné a personálne zabezpečenie firmy. Odporúčania pre podnikateľský plán. Opis systému odmeňovania a motivovania pracovníkov. Stimulačné odmeňovanie vedúcich pracovníkov.