Prečo a ako zostavovať podnikateľský plán. 1 - Pilková, Anna
Nedostatočné plánovanie ako príčina neúspechu novozaložených malých podnikov. Skúsenosti s tvorbou a použitím podnikateľských plánov. Zhrnutie rôznych nedostatkov z praxe v tejto oblasti a odporúčanie na ich konkrétne odstránenie.