Čo ovplyvňuje prácu manažéra - Gronský, I.
Podiel podnikového manažmentu na nedobrom fungovaní štátnych podnikov. Včasné a riadené ukončenie existencie bezperspektívneho podniku. Tlak zo strany odborov. Kvalifikácia a motivácia manažérov.