Organizační struktura - organizační kultura - podnikání - Novák, K.
Organizačná štruktúra podniku v trhovej ekonomike. Charakteristika 5-tich spôsobov organizačnej štrukturalizácie v poľnohospodárstve. Organizačná kultúra v trhovo orientovaných podnikoch.