Pracovněprávní vztahy při konkurzu a vyrovnání. 1 - Šubrt, B.
Medzinárodnoprávna úprava. Zamestnanci ako veritelia. Konkurzní veritelia. Účastníci postupu vyrovnania. Nebezpečenstvo pre zamestnanca. Prihlasovacia povinnosť a medzinárodné normy. Prihláška a splatnosť pohľadávky. Ochranná lehota pri konkurze.