Účetnictví pro podnikatelské subjekty v zemědělství - Valder, A.
Vecný vklad do akciovej spoločnosti - účtovníctvo akcionára. Emisné ažio. Ostatné kapitálové fondy. Dotácie na prevádzku. Zásady poskytovania dotácií a návratných finančných výpomocí. Formy poskytnutia dotácií.