Účetnictví pro podnikatelské subjekty v zemědělství - Valder, A.
Fondy tvorené zo zisku (zákonný rezervný fond, nedeliteľný fond). Strata pri uzatváraní účtov. Úhrada straty. Zníženie základného majetku. Uzatváranie účtovných kníh vo verejnej obchodnej spoločnosti (VOS) a komanditnej spoločnosti. 491 - Účet individuálneho podnikateľa.