Účtovná závierka v sústave podvojného účtovníctva - Bača, J.
Účtovná závierka - predstavuje zosumarizovanie bežných účtovných zápisov k poslednému dňu účtovného obdobia (riadna účtovná závierka). V rámci účtovnej závierky sa zisťuje hospodársky výsledok a zostavuje sa súvaha (bilancia). Obsah a forma riadnej účtovnej závierky v sústave podvojného účtovníctva.