Nehmotné výsledky výzkumné a obdobné činnosti - Blatný, M.
Kategória nehmotných výsledkov istých činností ako investičnej a teda dlhodobej majetkovej hodnoty a celkové hospodárenie s majetkom. Majetkové vymedzenie nehmotných výsledkov. Zaisťovanie nehmotných výsledkov. Oceňovanie a odpisovanie nehmnotných výsledkov. Financovanie výskumnej a obdobnej činnosti.