Preukázanie neregulovanej ceny nehnuteľnosti - Kmeť, J.
Význam ceny nehnuteľností v občianskoprávnych a obchodných vzťahoch. Odlišnosti ceny nehnuteľností z voľnej ruky od ocenenia podľa sadzieb vyhl. č. 465/91 Zb. v znení vyhl. č. 608/92 Zb. Chýba vyváženosť predpokladov dosiahnuť expertíznym spôsobom ocenenie v oblasti regulovaných cien ako aj v oblasti cien neregulovaných. Pojem všeobecná cena a rozdiely výslednej sumy pri oceňovaní podľa všeobecnej ceny a oceňovaní podľa sadzieb. Metodika porovnávania kúpnych cien ako najlepší indikátor hodnoty.