Podnik 21. storočia - Košturiak, Ján
Zmeny trhu - zmeny podniku. Kvalita, náklady, čas a pružnosť. Zmeny v oblasti techniky. Technika výroby. Organizácia a jej zmena. Ľudia ako najvzácnejší zdroj podniku.