Akciová společnost - je vhodnou formou pro zemědělské podnikání? - Divila, E.
Transformácia poľnohospodárskych družstiev na akciové spoločnosti. Poľnohospodárska akciová spoločnosť - špecifický podnikateľský subjekt. Oddelenie vlastníckych a pracovných vzťahov. Podnikateľská stratégia poľnohospodárskej akciovej spoločnosti.