Akciová společnost TONASO v roce 1992. 1 - Bohatá, M.
Transformačný proces a vývoj ekonomiky v novovzniknutej akciovej spoločnosti TONASO v r.1991-1992. Prehľad o vývoji výroby. Inovácie a investície, hospodárske výsledky.