Investičné rozhodnutia a ich vplyv na cash flow firmy - Grohmann, Stanislav
Vzorec výpočtu súčasnej hodnoty budúcich cash flow pri kvantifikácii alternatívneho použitia obmedzených zdrojov investícií. Príklad výpočtu výhodnosti nákupu hmotného investičného majetku na úver, alebo na základe leasingu.