Kroužky kvality - jedna z forem participace pracovníků - Dvořáková, Zuzana
Krúžky kvality (QC) sú originálnym japonským objavom. Organizácia práce krúžkov. Využitie stimulačného potenciálu krúžkov. Základný model systému krúžku kvality.