Klub reklamných agentúr Slovenska - Lechnický, Milan
Stručné informácie o nových slovenských reklamných agentúrach, o reklame a umení v reklame v Slovenskej televízii a výnosoch najúspešnejších reklamných spoločností sveta v r.1992 (tabuľka).