Reklama s prekvapením na správnej adrese Direct mailing úspešne konkuruje klasickým reklamným médiám. 2 - Lechnický, Milan
Mailingový gag (napr. osobná magnetická karta siete rakúskych obchodných domov Konsum oprávňujúca na zľavy z objemu nákupov), kupóny na zľavnený nákup. Získavanie adries zákazníkov, databáza. Mailing a pošta. Mailing na Slovensku.