Výrobní a ekonomická situace podniků hutnictví železa - Pokorný, P.
Ekonomická situácia v podnikoch hutníctva železa. Výroba hutníctva, výroba surovej ocele v ČR. Obchodná politika štátu z hľadiska ochrany domáceho trhu a podpory proexportnej politiky. Názory manažmentu podnikov na politiku štátu.