Burza a počítač - Chládek, F.
Kľúčové postavenie informácií na burze. Využitie počítačov pre spracovanie burzových informácií. Program "Akcionář" pre osobné počítače s kompletnou bázou dát akciových spoločností a bilancií ich hospodárenia.