Paradox slovenskej bytovej politiky: v rodinných domoch bývajú najchudobnejší. 2 - Pilková, J.
Pokračovanie príspevku z č.42/1993 časopisu. Údaje o domácnostiach pod hranicou životného minima podľa vývoja príjmov a druhu bývania. Príspevky na bývanie tejto skupine domácností.