Reforma rozpočtu ČSFR - Kameníčková, Věra
Zmeny verejného rozpočtu v r. 1989-1992. Hlavné kroky reformy a ich vliv na štátny rozpočet. Vývoj rozpočtových príjmov, zmeny v zdaňovaní jednotlivcov a podnikov. Vývoj rozpočtových výdavkov a zmeny v ich štruktúre. Saldo rozpočtu, štátne aktíva a pasíva. Spôsoby deficitného financovania. Zhodotenie rozpočtu z hľadiska celkovej ekonomickej výkonnosti ČSFR. - Príspevok z konferencie "Reforma verejného sektora", Řež, 19.-21.2.1993.