Státní závěreční účet za rok 1992 - Kočárník, I.
Krátke zhodnotenie makroekonomických výsledkov r. 1992 a ich vplyv na štátny rozpočet. Záverečný účet verejných rozpočtov a výsledky rozpočtového hospodárenia. Plnenie jednotlivých druhov rozpočtových príjmov. Výdavková politika, rozpočtová regulácia a výdavky na sociálne zabezpečenie.