Veřejné finance v teorii a praxi. 11 - Musgrave, R.A
Pokračovanie 19. kapitoly - Daň z individuálneho dôchodku: Vymedzenie zdaniteľného dôchodku. 20. kapitola - Daň z individuálneho dôchodku: Ďalšie aspekty. Pokračovanie výkladu o štruktúre a funkciách dôchodkových daní včítane daňových zvýhodnení a daňových výdavkov, systému sadzieb a definície zdaniteľných jednotiek. Progresívne zdanenie. Fungovanie dôchodkovej dane v USA.