Ako zdaňovať príjmy. 15 Dane a študujúce deti - Piršelová, Dagmar
Povinnosti rodičov, ktoré im vyplývajú zo zákona č.511/1992 Zb. a o správe daní a poplatkov a ďalších právnych predpisov upravujúcich nárok daňovníka na uplatnenie dieťaťa ako vyživovanej osoby žijúcej s daňovníkom v spoločnej domácnosti.