Burza cenných papierov v Bratislave, a.s. Výsledky hospodárenia akciových spoločností za 1. polrok 1993
V súlade s pravidlami akciovej spoločnosti Burza cenných papierov v Bratislave zverejňuje výsledky hospodárenia za 1. polrok 1993 týchto účastinných spoločností: Biotika Slovenská Ľupča, Chemolak Smolenice, Juhoslovenské celulózky a papierne Štúrovo, Ozeta Trenčín, Plastika Nitra, Slovnaft Bratislava, Tatramat Poprad-Matejovce.